Blijf leren.

Blijf ontwikkelen.

 

Interesse in werken in de techniek?

Afbeelding
3 plaatjes van jonge mensen in de techniek

De projectleider van het Leerwerkloket Zuid-Holland Centraal, Stefanie Hairwassers-van Son, nam 14 juli j.l. deel aan het ondernemersontbijt in Pijnacker-Nootdorp. De bijeenkomst stond in het teken van de vele vacatures in de techniek. Verschillende technische ondernemers uit Pijnacker- Nootdorp spraken over het oplossen van de vraag naar gemotiveerde technische mensen, die op de werkplek willen leren.

Werkgevers hebben soms vacatures voor wel 10 mensen. De werkgevers geven de voorkeur aan personeel al werkend op te leiden op de werkvloer. Men is vooral opzoek naar mensen die dit het vak bij hun bedrijf willen leren.

Ook aanwezig tijdens het ondernemersontbijt was een vertegenwoordiger van het Go-college. Zij verzorgen technische mbo-opleidingen in nauwe samenwerking met regionaal bedrijfsleven. Zij bieden diverse opleidingen in de techniek BBL aan met elke 6 weken ondersteuning in het bedrijf.

Jongeren en zij-instromers met interesse voor werken in de techniek kunnen zich melden bij het Go- college.

Melden bij het Go-college

Bij twijfel over welke richting binnen de techniek, is het mogelijk om een kosteloos adviesgesprek aan te vragen bij het Leerwerkloket Zuid-Holland Centraal.

Ga hiervoor naar de contactpagina.

Contactpagina