Een nieuwe stap in je loopbaan?

Wij adviseren je en zoeken samen naar scholing of een leerwerktraject dat passend is bij de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Leerwerkloket Zuid Holland Centraal adviseert iedereen onafhankelijk en kosteloos, zodat je kan blijven leren en jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo blijf je goed inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Kickstart your Career

Afbeelding
jonge mensen achter een laptop

Kickstart your Career matcht jonge mensen zoals jij met bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Kickstart your Career gaat met jou in gesprek om de beste match te maken met jouw talenten, skills en ambities én het aanbod van verschillende bedrijven.

In de bijlage vind je een flyer met meer info over Kickstart your Career. 

Je kunt je inschrijven op de website: http://www.kickstartyourcareer.nl/ Daar vind je ook de vacatures. Kickstart your Career werkt samen met ManpowerGroup, maar heeft alleen ‘eigen’ vacatures die voldoen aan hun richtlijnen en is dus geen uitzendbureau. Je gaat dus niet op uitzendbasis aan de slag maar krijgt gelijk een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar bij het bedrijf!

Als je vragen hebt over de vacatures of het aanmelden, neem dan contact op met Claudia Alberts via WhatsApp: 06-46928328 Volg ons op Facebook & Instagram!

Kickstart your Career is een initiatief van provincie Zuid-Holland en Economic Board Zuid-Holland.